Strategisk partner med Axelos

Metier OEC er strategisk partner med AXELOS som står bak beste praksiser og rammeverk som PRINCE2®, MSP® og MoP®.

Hvilke PRINCE2®-kurs kan du ta hos Metier OEC?

Gjennom 15 år har Metier OEC tilbudt bedrifter, arbeidstagere og konsulenter kurs i prosjektledelse. Mer enn 13 000 har fått PRINCE2-sertifiseringen sin gjennom oss, og alle har fått økt kompetanse slik at de kan gjennomføre og lede prosjekter på en bedre måte. Kanskje du blir den neste?

En dyktig prosjektleder som kan øke lønnsomheten og samtidig spare bedrifter og organisasjoner for store summer er alltid attraktiv på arbeidsmarkedet.

PRINCE2 er en internasjonalt anerkjent standard for prosjektledelse, og metoden kan skreddersys og tilpasses de fleste bransjer, organisasjoner og prosjekter.

Med en PRINCE2-sertifisering stiller du sterkere, både i jobben du har og når du skal søke ny. Kanskje sertifiseringen er det som skal til for at du blir headhuntet til drømmejobben?

PRINCE2-sertifisering på norsk

Metier OEC er de eneste som tilbyr PRINCE2-kursene på 100 prosent norsk. Dette gjelder også PRINCE2-boka, kompendium, tester underveis og eksamener. Alt er dessuten inkludert i kursprisen - også sertifiseringsgarantien. Så sikre er vi på kvaliteten på kursene våre at hvis du ikke består på første forsøk, får du det andre gratis.

Du har mulighet til å ta sertifiseringene som nettstudie eller i klasserom. Hvilken kurstype du velger kommer an på om du liker du å jobbe fleksibelt eller intensivt.

13 000 sertifiserte

PRINCE2-kurs på nett eller i klasserom?

På nettkursene forbereder du deg til eksamen i ditt eget tempo. Pensumet er lagt opp med praktiske eksempler, øvelser, caseoppgaver og quizer som er morsomme og inspirerende. Du får også din egen mentor gjennom hele kurset som gir veiledning og svarer på spørsmål. Du kan enten ta eksamen hjemme, eller i Oslo, Stavanger, Bergen eller Trondheim.

I klasserommet foregår undervisningen over tre påfølgende dager for Foundation og to påfølgende dager for Practitioner. Kursholderne er norske, og alle er profesjonelle PRINCE2-eksperter. Selve eksamen gjennomføres siste dag.

Vil du lære bedre prosjektledelse, og bli mer effektiv i jobben og mer attraktiv på arbeidsmarkedet? Da bør du melde deg på PRINCE2-kurs hos Metier OEC, men skynd deg - kursene er populære og blir fort fylt opp.

Velkommen som kursdeltager hos oss!

Dette er PRINCE2-kursene