Webinar

Introduksjon til PRINCE2 Agile®

Meld deg på gratis introduksjonswebinar til PRINCE2 Agile. Hør mer om rammeverket som kombinerer det beste fra to verdener - smidig og PRINCE2®.

13. oktober

}

09:00 - 10:00

Passer webinaret for meg?

Kort om webinaret

PRINCE2 Agile® er en smidig sertifisering fra Axelos som bygger på prosjektmetodikken PRINCE2® og kjente smidige metoder som Scrum, Kanban, Lean Startup og Cynefin.

Målgruppe

Dette webinaret passer for deg som ønsker å lære mer om hva som er unikt med PRINCE2 Agile og hvordan du tilpasser PRINCE2 for smidig arbeid.

Agenda

Z

Hva er PRINCE2 Agile?

Hør hva som er unikt med PRINCE2 Agile og hvordan du tilpasser PRINCE2 for smidig arbeid.
Z

Veien til en PRINCE2 Agile-sertifisering

Lær om de ulike PRINCE2 Agile-sertifiseringene og om veien til en sertifisering.
Z

Spørsmål og svar

Metier OECs erfarne prosjektleder og PRINCE2 Agile-ekspert svarer på spørsmål knyttet til PRINCE2 Agile.

Fra våre tidligere deltakere

Average rating:  
 2 reviews
by Anonymous on Webinar: Hva er PRINCE2 Agile

Takk for en god introduksjon til PRINCE2 Agile.

by Anonymous on Webinar: Hva er PRINCE2 Agile

PRINCE2 Agile gir deg et godt grunnlag for å kunne tilpasse PRINCE2 til prosjekter med ulik grad av agilitet.

Våre kursholdere

Per Ståle Lofnes
Direktør og kursholder

Per Ståle har en Executive MBA med fordypning i prosjektledelse, og er en av våre mest erfarne og anvendte instruktører. Han holder kurs i prosjektfaget hver eneste uke og har en unik evne til å tilegne seg forståelse for kundens utfordringer. Han er sertifisert i PRINCE2®, MSP®, MoP®, PMP® og SAFe® Agilist.

Kristoffer Solberg
Senior konsulent og kursholder

Kristoffer har gode kommunikasjonsevner og har de siste 6 årene holdt over 130 kursdager i prosjektstyring og prosjektledelse, usikkerhetstyring /analyse og PRINCE2®. Han er utdannet siviløkonom fra BI og har et Master Certificate in Poject Management fra SKEMA Business School. Kristoffer er sertifisert innen PRINCE2®.

Marie Rusti
Senior Consultant

Marie er en erfaren strategikonsulent med betydelig operasjonell prosjekterfaring som planner and controller i komplekse, globale prosjekter. Marie er sertifisert i endringsledelse (PROSCI), ledelse av flere prosjekter organisert som programmer (Managing Successful Programmes), prosjektledelse (PRINCE2), og i smidige metodikker via PRINCE2 agile og SAFe.

Torbjørn Kågen
Senior konsulent og kursholder

Torbjørn er en erfaren og engasjert prosjekt- og programleder med høy kompetanse på planlegging, risiko- og kvalitetsstyring innen IKT-prosjekter. Han er sertifisert innen SAFe® Agilist, PRINCE2® og Kongsberg Project Professional Certified (tilsvarende PMP® nivå). Han er godkjent PRINCE2 instruktør, samt har en Mastergrad i prosjektledelse.

Ilse Johansen
Senior konsulent

Ilse er en meget talentfull konsulent, som har god innsikt og kompetanse innen prosjektledelse. Hun har Diploma in Project Management fra SKEMA Business School, er sertifisert PRINCE2® Practitioner og PRINCE2® Agile Foundation, og har sertifisering i MOP® Foundation, MSP® Foundation, Leading SAFe® og ICAgile Certified Professional-Agile Coach.

Carina Höyheim
Senior konsulent og kursholder

Carina jobber som senior konsulent og kursholder hos Metier OEC Academy i Sverige. Hun har lang erfaring innen prosjektledelse og har jobbet med både tradisjonelle og smidige prosjektleveranser de siste 25 årene. Carina er utdannet sivilingeniør fra Kungliga Tekniske Högskolan (KTH) i Stockholm. Hun er sertifisert innen SAFe® Agilist og PRINCE2®.

Påmelding

Webinar er et kort seminar som du kan følge direkte fra din egen PC. Dagen før webinaret mottar du en epost med påloggingsinformasjon. Meld deg på ved å fylle ut skjemaet under.