Hva er PRINCE2 Agile®?

Gratis introduksjonswebinar til PRINCE2 Agile®. Hør mer om rammeverket som kombinerer det beste fra to verdener - smidig og PRINCE2®.

Introduksjon til PRINCE2 Agile

PRINCE2 Agile® er en smidig sertifisering fra Axelos som bygger på prosjektmetodikken PRINCE2® og kjente smidige metoder som Scrum, Kanban, Lean Startup og Cynefin.

Agenda

Hva er PRINCE2 Agile?
Hør hva som er unikt med PRINCE2 Agile og hvordan du tilpasser PRINCE2 for smidig arbeid

Veien til en PRINCE2 Agile-sertifisering
Lær om de ulike PRINCE2 Agile-sertifiseringene og om veien til en sertifisering.

Spørsmål og svar
Metier OECs erfarne prosjektleder og PRINCE2 Agile-ekspert, Torbjørn Kågen, svarer på spørsmål knyttet til PRINCE2 Agile.

Om Torbjørn Kågen

Torbjørn er erfaren og engasjert prosjekt- og programleder med høy kompetanse på planlegging, risiko- og kvalitetsstyring innen IKT-prosjekter. Han har også lang erfaring med endringsledelse, virksomhetsforbedringer og kunnskapsbygging av tverrfaglige, globale team. Torbjørn har en teknisk bakgrunn som produktarkitekt og utvikling/produktingeniør.

Han er sertifisert innen SAFe, PRINCE2 Practitioner, Kongsberg Project Professional Certified (tilsvarende PMP nivå), er godkjent PRINCE2 instruktør, samt har en Mastergrad i prosjektledelse med fokus på usikkerhetshåndtering.

Hvordan delta?

Webinar er et kort seminar som du kan følge direkt fra din egen PC. Dagen før webinaret mottar du en epost med påloggingsinformasjon.

Praktisk informasjon

Dato:
28. oktober 2021
Tid:
09:00 - 10:00
Sted:
Online

Påmelding