PRINCE2® Foundation + Agile Practitioner, nettstudie

Sertifiseringspakke som gir grunnleggende basis for PRINCE2 og forståelse for bruke av PRINCE2 i kombinasjon med agile metoder og kontroll

e-læring

15kapitler

25PDUs

(109)

PRINCE2 Foundation + Agile Practitioner, nettstudie

PRINCE2 Foundation + Agile Practitioner er en kombinasjonspakke som gir deg en helhetlig sertifisering innen prosjektledelse og PRINCE2 i kombinasjon med agile metoder.

PRINCE2 regnes for å være en av de største og mest anerkjente prosjektsertifiseringene. Ved å kombinere PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Agile Practitioner får du et solid grunnlag for hvordan du bør anvende PRINCE2 i agile/smidige prosjekter.

Passer kurset for meg?

Kurset er både for deg som er eller ønsker å bli prosjektleder i IT-utviklingsprosjekter eller andre prosjekter med smidig gjennomføring. Det passer også for andre nøkkelpersoner som er involvert i ulike deler av prosjekter. Mange som har tatt kurs hos oss sier at kompetansen de har fått fører til større ansvar og flere spennende arbeidsoppgaver, og at sertifiseringen utgjør et pluss på CV-en.

Hva kommer jeg til å lære?

  • Definisjoner og begreper
  • Om de ulike teamene, prosessene og aktivitetene i metoden
  • Hvordan du steg for steg kjører et PRINCE2-prosjekt
  • De mest utbredte smidige metodene som Scrum, Kanban og Lean Startup, og hvordan du bruker dem i dine prosjekter
  • Verktøy som gjør prosjektene dine mer effektive samtidig som du beholder oversikt og kontroll

Hvorfor skal jeg ta PRINCE2-kurset hos Metier OEC?

Sertifiseringsgaranti

Hos Metier OEC får du sertifiseringsgaranti. Består du ikke på første forsøk får du andre forsøk gratis.

Absolutt alt inkludert

I tillegg til alt materiale er også sertifiseringsgarantien inkludert i kursprisen, og du har enkel tilgang til alt du trenger for å bli ferdig sertifisert.

Slik er det å ta PRINCE2 som e-læring

Fleksibelt

Du har tilgang til nettkurset i et halvt år og kan logge på hvor som helst og når som helst. Det gjør at du kan legge opp løpet akkurat slik du ønsker.

Godt forberedt til eksamen

Du får tilgang til to testeksamener du kan ta så mange ganger du vil. Det gjør at du enkelt får sjekket hvordan du ligger an til eksamen.

Morsom måte å lære på

Du lærer PRINCE2 enkelt med e-læringskurset vårt. Pensumet er pedagogisk delt opp i passelige porsjoner, krydret med praktiske eksempler, interaktive øvelser, sjekklister, caseoppgaver og quiz.

Din egen personlige mentor

Gjennom hele kurset får du en nettmentor som svarer på praktiske spørsmål og gir deg faglig veiledning.

Hvordan foregår eksamen?

Eksamen i Foundation

Eksamen består av 75 multiple choice-spørsmål, og 50 prosent må være riktig for at du skal bestå. Den varer i én time om du tar den på norsk, og en time og ett kvarter på engelsk. Du kan ta eksamen online eller i Oslo.

Vi anbefaler at du tar kurs og eksamen på engelsk ettersom PRINCE2 Agile Practitioner kun finnes på engelsk.

Eksamen i Agile Practitioner

Eksamen består av 50 multiple choice-spørsmål, og 60 prosent må være riktig for at du skal bestå. Den varer i 2,5 timer om du har engelsk som morsmål og 3 timer dersom du har engelsk som fremmedspråk. Eksamen gjennomføres fra din egen PC.

Hjemmeeksamen

Som med selve nettkurset kan du ta hjemmeeksamen hvor som helst og når som helst. Når du bestiller kurset velger du hjemmeeksamen, og kort tid etter påmeldingen får du tilsendt instruksjoner. Når dagen har kommet kobler du deg til hjemmeeksamensløsningen, og så forteller en eksamensvakt deg hvordan du kommer i gang. Du må bruke en datamaskin med webkamera og mikrofon for å kommunisere med eksamensvakten i forbindelse med eksamen.

Språk

Kurset og sertifiseringen i PRINCE2 Foundation er tilgjengelig på både norsk og engelsk, men PRINCE2 Agile kun er tilgjengelig på engelsk. Vi anbefaler å ta begge sertifiseringene på samme språk.

Kom i gang med PRINCE2-sertifisering

Vil du lære bedre prosjektledelse, og bli mer effektiv i jobben og mer attraktiv på arbeidsmarkedet? Da bør du melde deg på PRINCE2-kurs hos Metier OEC.

Velkommen som kursdeltager hos oss!

Er det flere i din bedrift som skal sertifisere seg?

Vi tilpasser sertifiseringsløp i PRINCE2 for bedrifter og grupper.

Strategisk partner med Axelos

Metier OEC er strategisk partner med AXELOS som står bak beste praksiser og rammeverk som PRINCE2®, MSP® og MoP®.