Raskere

Visste du at du leser opptil 30 % raskere på ditt eget morsmål? Kort fortalt, om du sertifiserer deg i PRINCE2 bruker du mindre tid på eksamensforberedelser.

 

Enklere

PRINCE2 på norsk er lettere å forstå og du vil kjenne igjen ord og begreper. Det gjør det enklere å bestå på eksamen.

 

Bedre

Når du lærer raskere og enklere, er det også lettere å relatere eksemplene til egen hverdag og ta i bruk det du har lært. Det gir bedre læringsutbytte.

100 % fornøyd med sertifiseringsgaranti

Fleksible e-læringskurs eller intensive klasseromskurs?

Felles for begge, er at instruktør/e-læring, materiell og eksamen er på norsk. I e-læringskursene starter du når du vil og gjennomfører i ditt eget tempo. Når du er klar går du opp til eksamen. Klasseromskursene varer i tre eller to dager og avslutter med eksamen siste dag. Om du mot all formodning skulle stryke, betaler vi for forsøk nummer to.

Les mer om vårt kurstilbud

Et pluss på CV-en

PRINCE2 er en allsidig og mye brukt metode for prosjektarbeid, og regnes for å være blant de største og mest anerkjente prosjektsertifiseringene. Den er også utbredt i offentlig sektor og er blant annet rammeverket som Prosjektveiviseren bygger på. Mange ser at kompetansen kan føre til større ansvar og flere spennende arbeidsoppgaver, og at sertifiseringen utgjør et pluss på CV-en.

Les mer om vårt kurstilbud