"Plug and play" PRINCE2

Prosjektportalen gjør det enkelt å komme i gang med PRINCE2. Vi har satt rammeverket i system for deg med faser, beslutningspunkter, prosesser, sjekklister og maler ferdig konfigurert, klart til bruk.

Få full kontroll på hva som må gjøres i hver prosess med Metier OECs videreutviklede og tilpassede sjekklister, maler og veiledninger.

Funksjoner

 

Tidsplanlegging og styring

Planlegg og følg opp prosjektet i det integrerte planleggingsverktøyet.

 

Full prosjektoversikt

Få full oversikt over prosjekter med en sammenstilling av kvantitativ og kvalitativ nøkkeldata på prosjektets oversiktsside

 

Felles prosjektkalender

Hold deg selv og teamet ditt oppdatert med felles prosjektkalender.

 

Arkivering

Automatisk arkivering av dokumenter og rapporter ved overgang mellom faser og beslutningspunkter slik at du alltid har full sporbarhet.

 

Oppgavelister

Enkel fordeling av oppgaver, aktiviteter og aksjoner med status slik at alle i prosjektteamet vet hva de skal gjøre og du har full kontroll.

 

Samarbeid

PRINCE2 prosjektportal gjør det enkelt å samarbeide og skaper et felles rom for alle involverte i prosjektet. Alt på ett og samme sted!

 

Usikkerhetsregister

Ha full kontroll over prosjektets usikkerheter med portalens sofistikerte usikkerhetsregister.

 

Dokumentbibliotek

Lagre, del, finn og jobb med dokumenter i prosjektet ditt. Full verjonskontroll og helt uten versjonskonflikter.

 

Rapportering

Portalen inneholder automatisk aggregerte status- og høydepunktsrapporter som gjør det enkelt å holde oversikt og rapportere til Prosjektstyret

Les mer funksjonene i PRINCE2 prosjektportal

Skyløsning

 

Office 365

PRINCE2 Prosjektportal er bygget på Microsoft Sharepoint Online og fungerer derfor sømløst med Office-programmene du er vant til å bruke.

 

Trygt og tilgjengelig

Skyløsningen er tilgjengelig fra hvor som helst og det er lett å invitere eksterne deltakere. Samtidig sørger Microsoft sin skytjeneste for at sikkerheten ivaretas.

 

Lagringsplass

Team Edition 14 GB
Pro Edition: 25 GB

Mulighet for kjøp av ekstra lagringsplass.

Ta kontakt for mer informasjon

Ønsker du mer informasjon om PRINCE2 Prosjektportal og hvordan løsningen kan implementeres i din bedrift?

Kunder

PRINCE2 prosjektportal bygger på myMetier Projects og brukes til styring av små og store prosjekter og prosjektporteføljer innen en rekke bransjer.