Om oss

Om PRINCE2.no og Metier OEC Academy.

16 000

deltakere på prosjektledelseskurs i 2020

162 000

timer ble brukt på nettstudier i 2020

3324

sertifiserings- og studiepoenggivende eksamener.

26 700

personer sertifisert i PRINCE2

Om PRINCE2.no og Metier OEC Academy

PRINCE2.no drives av Metier OEC AS - Nordens største leverandør av kurs og sertifiseringer i PRINCE2.

Metier OEC Academy spesialiserer seg på opplæring innenfor prosjektledelse og leverer virksomhetstilpassede kurs og forbedringsprogrammer i prosjektledelse. Vår fleksible pedagogiske metodikk og praktiske tilnærming til faget prosjektledelse anerkjennes av våre kunder.

Lokaler

Vi holder til på Hoff i Hovfaret 10 med kort avstand fra offentlig transport.

Besøksaddresse:
Hovfaret 10, 0275 Oslo

Postadresse:
Pb. 118 Smestad, 0309 Oslo

Våre kursholdere

Torbjørn Kågen

Torbjørn Kågen

Senior Manager

Torbjørn har sin kjernekompetanse innen prosjekt- & porteføljeledelse, risiko- & mulighets styring, planlegging, strategiske salg og kunnskapsforvaltning. Han har en lang rekke med suksesshistorier fra ledelse og gjennomføring av teknologiintensive og strategiske prosjekter, konseptuelle prosjektsalg, utvikling av multidisiplinære globale team og sikring av gode relasjoner til interessenter.

Per Ståle Lofnes

Per Ståle Lofnes

Fagansvarlig

Per Ståle har mer enn 20 års erfaring med utøvelse av prosjektfaget i praksis. Han brenner for faget og er en av våre mest etterspurte kurs- og foredragsholdere. Han er sertifisert innen PRINCE2® og har i tillegg en Executive MBA i prosjektledelse.

Kristoffer Solberg

Kristoffer Solberg

Senior Manager

Kristoffer har bred erfaring innen prosjekt- og porteføljestyring. Han har gode kommunikasjonsevner blant annet som kurs- og foredragsholder, prosessleder i usikkerhetsanalyser og som fasilitator av estimeringsprosesser eller etablering av styringsdokumenter. Han har lang erfaring fra et bredt spekter av bransjer og er PRINCE2® sertifisert.

Tormod Meland

Tormod Meland

Senior Manager

Tormod har bred analyse- og prosjekterfaring fra bransjer som samferdsel, bygg/anlegg, finans og telekommunikasjon, og har gjennomført prosjektrevisjoner og gjennomganger av en rekke større prosjekter i mange forskjellige bransjer. Han har jobbet med kompetanseheving hos kunder i forbindelse med utvikling nye prosjektmodeller, utvikling av kurs for klasserom og for e-læring, samt gjennomføring av klasseromssamlinger. Han har lang erfaring innen sertifisering i og anvendelse av PRINCE2® i forskjellige virksomheter.

Jørgen Emil Gaarud

Jørgen Emil Gaarud

Senior Manager

Jørgen har en mastergrad i samfunnsøkonomi fra Universitet i Bergen og Montana State University. Han er sertifisert PRINCE2® og MSP® Practitioner, MoP® Foundation , og er en erfaren kursholder. Han har tidligere jobbet med politiets prosjektportefølje i Justis- og beredskapsdepartementet.

Allianser

Metier OEC Academy har strategiske allianser med ledende utdanningsinstitusjoner og er akkreditert av alle internasjonale standarder innen prosjektledelse.

Sertifiseringer, kurs og studier

For andre sertifiseringer, kurs og studier i prosjektledelse, se prosjektledelse.no.