Om PRINCE2 Agile®

- Et rammeverk som kombinerer det beste fra to verdener - smidig og PRINCE2®

Kort om PRINCE2 Agile®

PRINCE2 Agile® er en smidig sertifisering fra Axelos som bygger på prosjektmetodikken PRINCE2® og kjente smidige metoder som Scrum, Kanban, Lean Startup og Cynefin. PRINCE2 Agile® har ikke en egen smidig metode, men brukes i kombinasjon med andre metoder som integreres i PRINCE2®-rammeverket.

PRINCE2 Agile er en veiledning som tilpasser PRINCE2 for smidig arbeid. Metoden veileder spesifikt om forhold knyttet til toleranser, roller, faser osv.

Ved å ta kurs og sertifisering i de to nivåene: PRINCE2 Agile® Foundation og PRINCE2 Agile® Practitioner lærer du hvordan du bruker smidige metoder i kombinasjon med PRINCE2.

Hvem passer PRINCE2 Agile® for?

Sertifiseringene passer for deg som jobber i prosjekter og ønsker å lære hvordan smidige metoder passer inn i et PRINCE2 prosjekt.

Forkunnskaper

Det kreves ingen forkunnskaper for å ta en sertifisering innen det første nivået; PRINCE2 Agile Foundation. For å ta den neste nivået, PRINCE2 Agile Practitioner, må du enten ha en sertifisering i PRINCE2 Foundation eller PRINCE2 Agile Foundation.

Hvorfor ta PRINCE2 Agile-kurs hos Metier OEC?

Vi har tilbudt kurs i prosjektledelse i over 15 år, og var først ut med PRINCE2 i Norge. I dag har vi et komplett kurstilbud innen prosjektledelse, hvor vi samarbeider med anerkjente utdanningsinstitusjoner og fagorganisasjoner.

Alle våre instruktører og kursforfattere har erfaring med praktisk bruk av PRINCE2 Agile.